NRG Consult

The path to YOUR product solution for lighting energy saving

LoginClose

If you are creating an account, then the Administrator must first approve before your registration is active. The language selection in at the bottom of this panel, so please click the country flag appropriate. If the translation for any page is not available then English will be shown.

Concept

Het is duidelijk dat energiegebruik moet worden aangepakt, om zowel economische als milieu technische redenen. De steeds toenemende energiekosten, de druk van Overheden op het bedrijfsleven om hun energie profiel te verminderen, maken dat commerciële gebruikers in de vuurlinie staan om actie te ondernemen op dit gebied.

Verlichting vormt een belangrijk onderdeel van energiekosten en vervolgens is onze industrie een omvangrijke leverancier die een "mijnenveld" van nieuwe producten, ideeën en technologieën voortbrengt. Het in de markt zetten daarvan gebeurt al te vaak in stappen en op een verwarrende manier. Hierdoor zijn gebruikers er niet zeker van welke keuzes moeten worden gemaakt. Hoe moet een gebruiker nu een "weloverwogen" besluit nemen bij gebrek aan “volledige” informatie?

De meeste leveranciers willen u nieuwe fantastische producten “verkopen”. Maar is het echt wel noodzakelijk om daarvoor een hoge prijs te betalen? Het antwoord is NEE, niet altijd. Er zijn vele manieren om verbeteringen te realiseren op het gebied van verlichting en daarmee verlaging van de kosten van energie doeltreffend te bewerkstelligen, waarvan sommige manieren betrekking hebben op eenvoudige "modernisering" in tegenstelling tot "vervanging".

Het NRG Solutions concept is opgezet om deze verwarring en problemen het hoofd te bieden. Daarbij is als eerste stap niet productverkoop, maar de beoordeling van de bestaande verlichting aan de orde. Dan vervolgens  onderzoeken wij eerst alle mogelijke en geschikte oplossingen om uw bestaande verlichting te moderniseren waarna verder onderzoek wordt gedaan -indien de mogelijkheden daarvoor ter beschikking zijn- , om oplossingen te zoeken die leiden tot nog meer efficiëntie. Wij bieden het hele scala van technologieën en soorten van verlichting zonder dat wij een "voorkeur" hebben. In de 'ideale' wereld, is zoveel mogelijk energiebesparing de enige overweging echter wij begrijpen maar al te goed, dat de echte wereld dicteert dat er voldoende geld moet zijn om dit te bereiken.

NRG Solutions BV zorgt ervoor, dat de eindgebruiker alle informatie krijgt die ze nodig heeft om een "weloverwogen" besluit te nemen op het gebied van hun verlichting en wij zullen duidelijkheid verschaffen waarmee vertrouwen in de kwaliteit, duurzaamheid en stabiliteit van onze oplossingen wordt gegeven.

NRG Solutions BV profile brochure