NRG Consult

The path to YOUR product solution for lighting energy saving

LoginClose

If you are creating an account, then the Administrator must first approve before your registration is active. The language selection in at the bottom of this panel, so please click the country flag appropriate. If the translation for any page is not available then English will be shown.

Benefits


Het voordeel van het werken met NRG Solutions is dat u zich volledig bewust zult zijn van de voor u beschikbare mogelijkheden om energie te besparen op uw verlichting. Omdat wij vanuit het gezichtsveld van de gebruiker kijken naar energiebesparingen op verlichting en op maat gesneden oplossingen voor hen aanbieden die zijn gebaseerd op hun eigen specifieke criteria, voldoen deze mogelijkheden pertinent aan uw werkelijke behoeften en situatie. Hierbij zal rekening worden gehouden met budgetten, financieel beleid, terugverdientijd van investeringen, bedrijfsprofilering en toekomstige planning.

Ons concept biedt op effectieve wijze, namens u, een diepgaande analyse- en onderzoek op basis waarvan u een gefundeerde en economisch verantwoorde beslissing kunt nemen.

NRG Solutions zal een "NRG oplossing-Scan" van uw locatie verstrekken. Op basis van deze scan tonen wij aan hoeveel geld u op uw energiekosten voor verlichting kunt besparen en hoeveel meer energie besparing kan worden gerealiseerd en de daarmee corresponderende CO2-impact.

NRG Solutions BV profile brochure