NRG Consult

The path to YOUR product solution for lighting energy saving

LoginClose

If you are creating an account, then the Administrator must first approve before your registration is active. The language selection in at the bottom of this panel, so please click the country flag appropriate. If the translation for any page is not available then English will be shown.

About

NRG Solutions Overzicht 

NRG Solutions is het resultaat van een internationaal samenwerkingsverband dat is gespecialiseerd in het aanbod van energiebesparende verlichtingsoplossingen. NRG Solutions werkt direct met ‘s-werelds meest toonaangevende fabrikanten. Hierdoor worden productoplossingen rechtstreeks aangeboden aan de  eindgebruiker zodat een concurrerend prijsniveau kan worden gewaarborgd. NRG Solutions heeft op het gebied van energiebesparing voor verlichting, vele jaren ervaring en een uitgebreide kennis van de verschillende beschikbare technologieën. 

NRG Solutions, waarom? 

Tegenwoordig zijn het groeiende aantal oplossingen die beschikbaar zijn gekomen voor gebruikers zo omvangrijk en in de breedte gevarieerd, dat het voor hen zeer verwarrend en moeilijk is geworden om een definitieve beslissing te kunnen maken, die is toegesneden op hun gebruikers omstandigheden. Dat het zo moeilijk is komt in belangrijke mate door de groei van LED-verlichtingsproducten. Beloftes van geschiktheid en prestaties worden namelijk in de markt te gemakkelijk gedaan. De waarheid is dat LED de ideale oplossing is voor sommige toepassingen, echter  zeker niet voor alle! Aandacht zal moeten worden geschonken aan het kwaliteitsaspect van LED. Onze bijdrage hierin is, dat wij onze klanten maatwerk oplossingen leveren op duidelijke en kernachtige wijze inclusief de levering van de geschikte producten daarvoor. 

NRG Solutions, markt differentiatie 

Wij bieden eindgebruikers passende oplossingen voor elk type van bestaande verlichting, De meeste oplossingen  zijn ontworpen en vervaardigd ten behoeve van modernisering van bestaande soorten van verlichting. Bijvoorbeeld: in een recent project met IP65 elektronische T8 TL lampen in een parkeerplaats, konden we 6 verschillende energiebesparende oplossingen bieden. In een “ideale” wereld zou het energiebesparingsniveau de enige overweging zijn. In werkelijkheid echter gaat het er om dat de financiële middelen om dit te kunnen bewerkstelligen beschikbaar moeten zijn. Om deze reden kan een onderdeel van een oplossing zijn, om op korte termijn besparingen te realiseren, waarna in een later stadium modernisering plaatsvindt te financieren uit de inmiddels vrijgevallen besparingen uit de korte termijnoplossing. 

NRG Solutions, voordelen 

Energie besparing uit verlichting wordt door ons vanuit gebruikers standpunt benaderd. Wij verschaffen maatwerk en bieden passende oplossingen waarbij rekening wordt gehouden met verschillende criteria zoals; budget, financieel beleid, terugverdientermijn van investeringen en toekomstige planning. Standaard denken wij waar mogelijk aan modernisering van verlichtingsconfiguraties in tegenstelling tot het vervanging daarvan. 

NRG Solutions, producteigenschappen 

Alle producten die wij aanbieden zijn, na gedegen onderzoek, speciaal geselecteerd en meest geavanceerd op het gebied van kwaliteit en prestaties waarvan vele unieke kenmerken hebben en zijn geoctrooieerd. Onze productie partners vervaardigen originele producten (OEM leveranciers) waaronder ’s-werelds meest   toonaangevende merken op verlichtingsgebied. Alle producten die zijn geselecteerd voor onze oplossingen hebben garantietermijnen die in overeenstemming zijn met deze kwaliteit. Onze garantietermijnen overtreffen in het algemeen de niveaus die in de markt worden geboden. Hierdoor ontstaat vertrouwen en stabiliteit van onze oplossingen voor de eindgebruiker. 

Werken met NRG Solutions 

1. Overleg met de klant om de reikwijdte te bepalen m.b.t. de aanpak hoe verlichting te moderniseren. 

2. Volledig onderzoek met de technische assistentie van de klant 

3. Klanten advisering m.b.t. specifieke verlichtingseisen en/of bepaalde gebieden/locaties, waarvoor speciale 

    condities gelden. 

4. Analyse en beoordeling van gegevens aangaande het onderzoek en klantgegevens 

5. Gedetailleerde bespreking met klant over beschikbare alternatieve oplossingen. 

6. Definitief voorstel aan de klant. 

7. Overeenkomst en aankoop contract voor de benodigde apparatuur 

8. Levering door NRG Solutions rechtstreeks aan de klant.